Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Başsağlığı Mesajı Şehitler Için ~ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı

Başsağlığı Mesajı Şehitler Için ~ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı. Bir hilâl uğruna ya rabb ne güneşler batıyor. Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor. Kederli ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağolsun. Cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı fahrettin altun, şırnak'taki terör operasyonunda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Vatan, bayrak için can veren tüm şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Yaralı askerimize de acil şifalar dilerim. Vatan, bayrak için can veren tüm şehitlerimize allah'tan rahmet, yaralı olanlara acil şifalar, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Somali adalet bakanı'ndan helikopter kazasındaki şehitler için başsağlığı mesajı. Futbol camiasından şehitler için başsağlığı mesajları. Şehit ailelerine baş sağlığı mesajları şehitler i̇çin i̇yi dilekler mesajları şehitlere taziye mesajları.

Demirtaş'tan şehitler için başsağlığı mesajı | Politika
Demirtaş'tan şehitler için başsağlığı mesajı | Politika from i.haber3.com
Aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Destici, zeytin dalı harekatı'nda şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Şehitlerimizin ailelerine, türk silahlı kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. Türkiye futbol federasyonu ile beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray, trabzonspor, sivasspor ve kayserispor kulüpleri, batman'daki terör saldırısında şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Futbol camiasından şehitler için başsağlığı mesajları. Erdoğan, barış pınarı harekatı esnasında şehit olan fındık ile mardin ve hakkari'de pkk'lı teröristlerce açılan ateş sonucu şehit düşen önek ve ekşioğlu'nun ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi. Tff, tbf, galatasaray, fenerbahçe ve i̇stanbul başakşehir futbol kulübü ile süper lig'de yer alan diğer kulüpler van'da düşen keşif uçağında ve siirt'te teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayımladı. _ il genel meclis başkanı celalettin güngörer şehit askerler için başsağlığı mesajı.

Tbmm başkanı şentop'tan başsağlığı mesajı.

Şehitlerimizin ailelerine, türk silahlı kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum. 22 ağustos 2019, perşembe 4:00. Ölümün acısını, sevdiklerin artık olmayışının üzüntüsünü hiçbir şey gideremese de, ilettiğiniz şehitler için başsağlığı mesajları şehit ailesi için bir teselli ve dert paylaşmaktır. Başkan recep tayyip erdoğan, van'da yaşanan çığ faciasında şehit olan askerler, güvenlik korucuları ve hakkari'de el bombası patlaması şehit olan özgür çelik'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Destici, zeytin dalı harekatı'nda şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Milli savunma bakanlığı'nın twitter hesabından, bakan akar'ın şehitler için yayımladığı başsağlığı mesajı paylaşıldı. Kederli ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağolsun. 17 ocak 2020 12:22 91. Ben şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Somali adalet bakanı'ndan helikopter kazasındaki şehitler için başsağlığı mesajı. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, dün i̇dlib'de şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Kahraman şehitlerimize şahsım ve milli savunma bakanlığı mensupları adına allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı dilerim. Futbol camiasından şehitler için başsağlığı mesajları.

Başkan recep tayyip erdoğan, van'da yaşanan çığ faciasında şehit olan askerler, güvenlik korucuları ve hakkari'de el bombası patlaması şehit olan özgür çelik'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Somali adalet bakanı abdulkadir muhammed nur, bitlis'in tatvan ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında şehit olan askerler için başsağlığı mesajı paylaştı. Başsağlığı mesajları kategorisinde en güzel şehitler i̇çin başsağlığı mesajlarını hazırlamaya çalıştık. Barış pınarı harekatı bölgesi'nde şehit olan üç mehmetçiğimize allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Şehitlerimizin ailelerine, türk silahlı kuvvetleri'mize ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı - Diriliş Postası
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı - Diriliş Postası from static.daktilo.com
03 şubat 2017 sevgim güzel mesajlar, şehitler i̇çin sözler 0. Tarafından sözler son güncelleme kas 22, 2020. İyi parti genel başkanı meral akşener de gelen şehit haberlerinin ardından twitter hesabından başsağlığı mesajı yazdı. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, dün i̇dlib'de şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Çavuşoğlu'ndan idlib'deki şehitler için başsağlığı mesajı. Bu millet var oldukça vatan için canlarını vermeye her zaman hazırdır. Sizlerde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz.

Şehit ailelerine baş sağlığı mesajları şehitler i̇çin i̇yi dilekler mesajları şehitlere taziye mesajları.

Türkiye futbol federasyonu, bitlis'te hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı. Çekmeköy'de meydana gelen helikopter kazasında şehit olan 4 askerimize allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Millete başsağlığı temennisinde bulunan turhan, dualarımız kahraman ordumuzla. ifadesini kullandı. Ölümün acısını, sevdiklerin artık olmayışının üzüntüsünü hiçbir şey gideremese de, ilettiğiniz şehitler için başsağlığı mesajları şehit ailesi için bir teselli ve dert paylaşmaktır. Başkan recep tayyip erdoğan, van'da yaşanan çığ faciasında şehit olan askerler, güvenlik korucuları ve hakkari'de el bombası patlaması şehit olan özgür çelik'in ailesine başsağlığı mesajı gönderdi. Bedenen yanlarında olmasak da kalben yanlarında olduğumuzu onlara küçük bir mesajla bile olsa göstermek isteriz. Cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı fahrettin altun, şırnak'taki terör operasyonunda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. Ben şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Somali adalet bakanı'ndan helikopter kazasındaki şehitler için başsağlığı mesajı. Negüzelsözler sevgiliye güzel mesajlar konusuna bir göz atın! _ kmü rektörü akgül'den şehit doğan için taziye mesajı. Başsağlığı mesajları kategorisinde en güzel şehitler i̇çin başsağlığı mesajlarını hazırlamaya çalıştık. Chp lideri kemal kılıçdaroğlu, dün i̇dlib'de şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

Bedenen yanlarında olmasak da kalben yanlarında olduğumuzu onlara küçük bir mesajla bile olsa göstermek isteriz. Şırnak'ta teröristlerce çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu. 17 ocak 2020 12:22 91. Konu ile ilgili hassasiyetiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim.saygılarımla. Türkiye futbol federasyonu ile beşiktaş, fenerbahçe, galatasaray, trabzonspor, sivasspor ve kayserispor kulüpleri, batman'daki terör saldırısında şehit düşen askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Akar'dan Bitlis şehitleri için başsağlığı mesajı
Bakan Akar'dan Bitlis şehitleri için başsağlığı mesajı from i.nethaber.com
Barış pınarı harekatı bölgesi'nde şehit olan üç mehmetçiğimize allah'tan rahmet diliyor, kederli ailelerine sabırlar diliyoruz. Şırnak'ta teröristlerce çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu. Süper lig kulüpleri afrin'de şehit olan kahraman mehmetçiklerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. Tbmm başkanı şentop'tan başsağlığı mesajı. _ kmü rektörü akgül'den şehit doğan için taziye mesajı. Millete başsağlığı temennisinde bulunan turhan, dualarımız kahraman ordumuzla. ifadesini kullandı. Bir hilâl uğruna ya rabb ne güneşler batıyor. Afrin'de sürdürülen 'zeytin dalı harekatı'nda şehit olan kahraman askerlerimiz için paylaşılan başsağlığı mesajları şöyle

03 şubat 2017 sevgim güzel mesajlar, şehitler i̇çin sözler 0.

Ben şehitlerimize allah'tan rahmet, ailelerine ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. Negüzelsözler sevgiliye güzel mesajlar konusuna bir göz atın! 03 şubat 2017 sevgim güzel mesajlar, şehitler i̇çin sözler 0. 17 ocak 2020 12:22 91. Somali adalet bakanı'ndan helikopter kazasındaki şehitler için başsağlığı mesajı. Futbol camiasından şehitler için başsağlığı mesajları. Mekânın cennet olsun şehidim nurlar içinde yat rabbim peygamber efendimize komşu eylesin kederli ailesine başsağlığı dileriz allah sabırlar versin amin amin amin amin inşallah. Şahsım ve kıbrıs türk halkı adına yaralı askerlerimize acil şifalar dilerken, şehit düşen askerlerimize rahmet, ailelerine, yakınlarına ve türk silahlı kuvvetlerine başsağlığı dilerim. Cumhurbaşkanlığı i̇letişim başkanı fahrettin altun, şırnak'taki terör operasyonunda şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı. İyi parti genel başkanı meral akşener de gelen şehit haberlerinin ardından twitter hesabından başsağlığı mesajı yazdı. Çavuşoğlu'ndan idlib'deki şehitler için başsağlığı mesajı. Bir hilâl uğruna ya rabb ne güneşler batıyor. Enerji ve tabii kaynaklar bakanı dönmez, tarım ve orman bakanı pakdemirli, ticaret bakanı pekcan, ulaştırma ve altyapı bakanı turhan, i̇dlib'de şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Konu ile ilgili hassasiyetiniz ve anlayışınız için şimdiden teşekkür ederimsaygılarımla başsağlığı mesajı. Sizlerde sayfamıza katkı sağlamak isterseniz yorum kutusuna güzel sözlerinizi bekliyoruz.

Post a Comment for "Başsağlığı Mesajı Şehitler Için ~ Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay şehitler için başsağlığı mesajı yayımladı"